Tantra undervisning tantra kursus for par

tantra undervisning tantra kursus for par

Tantra hjælper jer med at komme tættere på hinanden. Misforståelser og mangel på kommunikation er ofte det der går galt i en relation. Vi mister kontakten til os selv og vores partner og glider længere og længere væk fra hinanden. Sammen designer vi et kursus/session der passer lige til det i ønsker at opleve og lære. Weekendkursus. Mindfultantra for par er en måde at bringe mere nærvær ind i parforholdet – være mindful sammen i seksualitet og i hverdag. Sammen med din partner indstiller du dig på, at vaner brydes for at skabe plads til mere liv og energi. Al undervisning foregår påklædt, men tag gerne tøj på, du kan bevæge dig i. Undervisning i Tantramassage for Par Lær at give tantramassage til din elskede fyld jeres kærlighedsforhold med endnu mere nærvær, kærlighed, nydelse, lyst.

Sxe pik købesex

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. At bevæge sig ind i tantra og herunder tantrasex er ikke en hurtig løsning, men det er vores erfaring, at hvis I giver jer tid og rum til at arbejde aktivt med jeres fælles seksualitet, vil I efter tid også opleve et stærkere bånd imellem jer og dermed også et stærkere parforhold. Desuden er jeg hele tiden årvågen, og kan tilkaldes når som helst man har brug for støtte til at markere sine grænser. Der er mulighed for både kost og logi på Tantraværkstedet. Derfor har vi fokus på berøring — både at give og modtage i denne session. De længere workshops over to dage går dybere og er mere intense og måske tryggere, idet man når at lære hinanden bedre at kende.

tantra undervisning tantra kursus for par

Undervisning i Tantramassage for Par Lær at give tantramassage til din elskede fyld jeres kærlighedsforhold med endnu mere nærvær, kærlighed, nydelse, lyst. Undervisning i meditation, seksualitet, nærvær og erotik inspireret af pædagogikken fra Vækstcenteret. læs evt. mere under. KURSUS I TANTRAMASSAGE for par og singler Jeg har det seneste år afholdt ti kurser i tantramassage og elsker det. Jeg elsker at give inspiration til..

I sessionen kan indgå berøring af køn, men det er ganske frivilligt, og sessionens fokus taber ikke værdi, hvis I vælger berøring af køn fra. Tirsdag og onsdag d. Undervisning i tantramassage til par. Og lige nu er hele mit indre varmt og blødt, seniordate nøgenbillede føler mig forkælet og tryg, og jeg er dybt rørt og taknemmelig. Vi guider dig til at undersøge magien og visdommen i Tantra, som kan være betydningsfuld og værdifuld i dit daglive liv og dit kærlighedsliv, Herunder: Kom og vær med. Bliv opdateret om kurser, begivenheder og retreats Tips og tricks om tantra Du kan altid framelde dig igen. Kursus i mindfultantra for par Måske har én af jer eller begge erfaring med mindfulness og meditation? Workshoppen er for både mænd og kvinder. Hvor ligger dine grænser og hvordan lærer du at lytte til din krop?
Nya kurser VT17 på NATHA Yogacenter


Gratis voksen chat gratis sexx


Ekstra gevinster ved Oxytocin: Efter alvorlig stress og lang sygemelding og et liv der skulle starte helt forfra med, at genopdage hvad jeg syntes er sjovt, hvad der beriger mig, hvilket menneske jeg er osv. Et kursus, der på flere måder udviklede og henrykkede mig.

Sex i vestjylland luder slagelse


Kurset er for par, der ønsker en tryg ramme til at udforske emotioner, seksuelle drifter og kærlighedens veje og vildveje, så relationen styrkes og bliver et livgivende og energifyldt samvær — fyldt med intimitet og nærvær. Undervisning i tantrasex Tredje niveau i undervisning i tantra til par har vi kaldt: Når I kommer til den aftalte undervisning er der en samtale med massøren inden undervisningen går i gang. At fravælge det intime liv i længere perioder, kan gøre jeres forhold mindre stabilt, og med tiden kan oplevelsen af kærlighed og tiltrækning blive så smal, at I ikke længere oplever at leve et fælles kærlighedsliv.